Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

29. 5. 2007 Viesti Jarilta:

Aamianen syöty. Kamojen pakkaus ja reissuun. Tänään onkin lyhyempi ajo n. 400 km ja yöpyminen Kasan´issa jossa opas ja kämppä. Lämpöä +35 - ei paljon takkia tarvitse.

Viesti Härskiltä:

Klo 9.00 - Ylös, alas ja aamupalalle hotlan ravinteliin.

Klo 11.00 - lähdetty liikkeelle ja samantien tankille hotellin kulmalla. Asemalla mieletön jono... eikä saatu juotavaa inventaarion takia

Klo 15.30 - 2107 km - Käyty tankkaamassa pyörät että miehet.

Klo 16.00 - Nyt ei löytyny visiiristä tarpeeksi suuria hyttysiä... miliisi-Ladan ikkunasta annettua merkkiä oli vaikea olla huomaamatta! Eikun tien sivuun ja "mitä mä nyt tein?" ilme päälle... Kielestä mitään ymmärtämättä tultiin johtopäätökseen että täällä ei toimi taiteellinen vapaus ohituksissa. Onneksi selvittiin nuhteilla ja tarralla.

Klo 19.00 - 2238 km - Vihdoin kämpillä, mopot tallissa ja valmiina kierrokselle. - Käytiin opastettu kierros Kasanissa. Upean näköinen kaupunki. Varsinkin Kasanin "Kreml" oli näkemisen arvoinen.

Viesti Jarilta:

Kasanissa kämpillä. John guide näytti valkoisen Kremlin muut nähtävyydet. Härski sai miliisit meidän perään. Selvittiin tarran antamisella ja nuhteilla. "Ei jummarra..."