Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

3. 6. 2007 Viesti Härskiltä:

Päivä valkeni sateisena, takaisin pötköttämään hetkeksi.

Klo 9.30 - Alas kuppilaan syömään roiskeläpät eli paikalliset pizzalätkät. Lähtiessä käyty tankilla ja kumit kohti etelää.

Klo 13.20 - Tultu Bijsk´in laitamille. Tarkoituksena löytää pelimerkkejä. Pankit toimii heikosti sunnuntaina joten turvauduttu automaattiin.

Klo 15.30 - 5293 km - Tankattu mopot & kannut täyteen, miehet veti pitkän lounaan. Rupeaa vuoristo näkymään. Upeat maisemat. Jari meinas ajaa päin haukkaa tai toisinpäin... Samalla saa väistellä tiellä löntysteleviä lehmiä/hevosia.

Klo 19.00 - 5442 km - Löydettiin majapaikka, jälleen kerran miliisin avustuksella. Hemmot on onnesta soikeana kun saavat olla avuksi. Oli lyhyt ajopäivä mutta nyt on tuunattu mopoja että kestävät huomisen Mongolian ylityksen.

Viesti Jarilta:

Altaivuoristossa odotellaan saunan lämpenemistä. Huomenna ilmeisesti Mongoliaan. Kylmää bissee tarjolla toistaiseksi. Komeet maisemat täällä. Aurinkoa taasen.

Viesti Härskiltä:

Klo 22.00 - Nyt istuskellaan saunassa vihtoen ja kylmän oluen kera... ;-) Että osaa olla upee fiilis! Kiukaassa on jälkipoltin... huh, mitkä löylyt.

Having after sauna a beer or two... ;-) Huh, paikalliset aloitti karaoken...