Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

9. 6. 2007 Viesti Härskiltä:

Klo 10.00 - Pikkuhiljaa heräilty yön jälkeen, kropat on joten epävireessä. Tämä pakollinen huoltopäivä tekee varmaan hyvää äijille.

Klo 11.00 Lahdettiin vaihtamaan Varaderon iskaria, homma sujui aika tuskattomasti. Ainoastaan takaisin laitossa huomattiin että meiltä puuttuu 19 mm avain... Ei se mitään, paikalliselta poliisivarikolta löytyi apu tähänkin hätään.

Klo 14.30 - Nyt mennään komeusunille, palaillaan myöhemmin astialle.

Klo 16.00 - Kamelin tutkintaa... diagnoosi selvä: Aavikko ilmasta johtuvaa nuhaisuutta eli oli vetänytilmanputsariin (tai siis ohi...) hiekkaa ja toinen kaasareista hiukan kiukuttelee. Saatiin ammattiapua. Kiitos siitä Sr. Vesterille ja homma rupes pelittämään. Klo 21.00 - Otettiin parit oluset etelän poraripoikien kanssa, eli hemmot from down under (www.majordrilling.com) Kaverit on malmeja kairaamassa, esim. kultaa, kuparia, yms. Katsotaan josko törmätään vielä Ulan Batorissa oluiden merkeissä ;-)

Viesti Jarilta:

Molemmat prätkät on korjattu ja toimii. Härskin mopo oli saanut gobia kun ilmanputs. 1 ruuvi oli löysä. Mulla vähän kuumetta ja kurkku kipee. Määräsin antibiootteja.