Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

24. 6. 2007 Viesti Härskiltä:

Heräilty ja käyty hakemassa pyörät turvapaikasta Shustrikin kämpän eteen ja eikun tallaamaan kävelykatua kohti missä pitäis nähdä Jenny. Löydettiin paikka ihan vaivattomasti eli opas oli odottamassa, tällä kertaa kundikaverin ja parin muun nuoren hemmon kanssa. Sääkun ei näyttänyt suosivan rantaelämää niin otettiin käyttöön toinen suunnitelma. Pyörittiin kävelykadulla ja Jenny kavereineen soitti kitaraa, syötiin mansikoita oluen kera... ;-)

No, kuin ollakaan paikalle ilmestyi parit miliisit... ja siitähän se ilo alkoi... me oltiin pahiksia kun juotiin olutta julkisella paikalla ja vieläpä ilman papereita! Eikun miliisikopperoon ihmettelemään, Jenny lähti meille tulkiksi... sedät syynäs kaikki kamat läpi ja hetken ihmettelyn jälkeen totesivat että tämä valitettava tapaus voisi "unohtua" sopivaa korvausta vastaan... eli sponssia poikien virkistysrahastoon... 1000rbl tuntui aiheuttavan sopivasti dementiaa ja päästiin jatkamaan matkaa ;-) No eikun hakemaan lisää bisukkaa ja juomaan katusoittajien kanssa...

Myöhemmin valuttiin rantaan ja ostettiin makkaraa, kilo rapuja ja mentiin laiturille mussuttamaan. Illalla pienen ravintolakierroksen jälkeen mopilijoiden kemuihin syömään ja kattelemaan ilotulitusta päivän päätteeksi.