Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

28. 6. 2007 Viesti Härskiltä:

Aamu junassa valkeni aikanaan. Täällä kun ei oo kovin kiire mihinkään niin ylös klo 10... Opittu paikallisille tavoille, eli aina kun on pidempiä (15-30 min) pysähdyksiä niin kömmitty laiturille jaloittelemaan ja ostoksia tekemään. Löytyy peräti kylmää olutta, mitä ei voi sanoa ravintolavaunusta! Ruokana ollut erilaisia piirakoita, pihviä pottujen kera ja jälkkärinä jäätelö tai kylmä olut. Aikaa taas tapettu perinteisestilöhöillen ja hikoillen punkassa. Välillä maisemia tuijotellen sekä kuvaten. Ja onhan tässä yritetty kirjoitella viestejä sinne kotimaan suuntaan.

Jo pelkästään tämä Vladivostok-Chita välin kestäessä 3 vrk niin tuntuu aikamoiselta hommalta vetää ihan perille Moskovaan... eihän täällä voi kun syödä, juoda vodkaa ja nukkua... ja ehkä sitten nauttia lisää vodkaa?

Junan pitäisi tulla tänään Chitaan, eli to-pe välisenä yönä. Mahtaa olla mielenkiintoinen projekti edessä, eli kuin saada pyörät ulos junasta. Sen jälkeen on aikaa miettiä tekemisiä ja mihin mennään. Jos kaikki menee putkeen niin pitäis olla paikallisia mopoilijoita apuna, joten kaikki peukut pystyyn...

Toivottavasti joskus löytyis kenttää että rupeaa kuso kulkemaan ja viestit lähtis... Hmm... nyt rupeaa ukkostamaan ja satamaan ihan kunnolla... :-(

Viesti Jarilta:

Täällä on sateinen yö. Noin kolme tuntia vielä Chitaan. Sen jälkeen pitäisi saada pyörät junasta, purkaa kehikot ja löytää yöpaikka. Saas nähdä kuin käy.