Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

3. 7. 2007 Viesti Härskiltä:

Klo 10.00 - Heräilty, jostain syystä veto hieman heikossa... ;-) Haettu pyöräy, pakkailtu mopottimet.

Klo 12.20 - Vihdoin radalle. Oravan kuono ylväästi ilmaa haistellen pakkarilla lähdettiin tietämme ulos... Hmm, tulipas tehtyä pieni sightseeing... tultiin mutkan kautta takaisin lähtöpaikkaan jossa olikin jemmassa kyltti oikeaan suuntaan ;-)

Klo 16.00 - 13605 km - Käyty tankkaamassa ja samalla kevyttä evästä, eli jogurttia ja sipsejä naamariin. Tie ollut enemmän tai vähemmän heikossa kunnossa.

Klo 17.30 - Vetäsimpäs Kamelin kumoon tietyömaan louhikolla... ja vieläpä paikallani ollessain... :-) Olipas punnertaminen että pääs taas kyytiin ja eteenpäin.

Klo 18.40 - 13716 km - Tultu pikkuseen kylää ja ruvettu etsimään kämppää. Eka oli täys... :-( Toinen taitaa onnistaa kun Jarilla kestää tiedustelu. Jep, löytyihän se ja tällä kertaa myös suihkussa lämmintä vettä.

Klo 20.00 - Mopojen huoltoo, eli öljyä ketjuihin ja meikä kiristeli taas ketjuja, tuppaa kohta loppumaan säädöt! Homma hoidettu, joten valuttu 20 km terdelle ruokaa tilaamaan ja korjaamaan päivän nestevajetta, samalla raapustamaan rakkaaseen päiväkirjaan tarinoita elävästä elämästa ja niellystä pölystä... Päivän saldo oli n. 270 km/6h... Josko huomenna olis parempaa tietä?