Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

8. 7. 2007 Viesti Härskiltä:

Klo 8.00 - Ylös reippain mielin auringon paistaessa. Panssari/paita yhdistelmä on päivän sana.

Klo 9.00 - Pyöriä pakatessa törmättiin neljään puolalaiseen motoristiin matkalla Kazakstaniin.

Klo 9.50 - 16197 km - Eteneminen loppui. Rekka on tukkinut toisen kaistan ja meidän onneksi edessä ajava auto jäi pohjastaan kiinni... :-( Läjä ukkoja kehiin ja niin kotilo lähti liikkeelle.

Klo 10.00 - 16204 km - Moikattu vastaantulevaa motoristia... Skriik... kaveri teki u-käännöksen ja lähti perään...? Kas kummaa, sehän oli Mika Vainio Euran suunnasta, lähtenyt tarkistamaan että meillä on kaikki kunnossa... ;-) Jutusteltiin siinä pitkä tovi tien reunassa, vaihtaen reissukuulumisia.

Klo 11.40 - 16222 km - Tultu vetämään aamupala pitkän kaavan mukaan, myös 0% olutta...

Klo 16.15 - 16536 km - Parin tankkauksen kautta päästy vihdoin Ufan ohi. Nyt sadekamat päälle ja Uralia ylittämään...

Klo 19.30 - 16742 km - Tultu jälleen vanhaan tuttuun paikkaan. Mummeli muisti meidät ja heilutteli iloisesti kuistilta toivottaen tervetulleeksi. Saatiin peräti sama huone. Täällä sentään suihku pelas ja sit terassille läskiä krillaamaan... hiki irtosi niin hyvin auringonpaisteessa ettei ollut mitään toivoa pitää paitaa päällä... Onneksi löytyi kylmää olutta oloa viilentämään.

Jari tarkisti miliisiltä nopeusrajoitukset... 90/60... joita ollaan luovasti noudatettu paikalliseen tyyliin... ;-) Iltapalaksi tupla-annokset rehuja ja lihaa... Yö olikin sitten järjettömän kuuma viilentävän tuulen puuttueassa kokonaan. Kun saunassa olisi ollut... :-(