Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

9. 7. 2007 Viesti Härskiltä:

Klo 7.50 - Hiljalleen ylös hikoiluttavan yön jälkeen. Radalle jo ennen yhdeksää... edistystä.

Klo 12.00 - 16970 km - Vedetään aamupalaksi soppaa ja kaalipiirakkaa. Kiristin samalla Kamelin ketjut ihan tappiin, eli eipähän tarvi enää säädellä... Toivottavasti pysyvät mukana Moskovaan asti. Lähdettiin Ufasta M-vitosta, eli tullaan etelän kautta Moskovaan. Toivottavasti erilainen verrattuna tuloreittiin.

Klo 14.15 - 17092 km - Tultu tankille ja samalla soiteltu Bike Worldin suuntaan, josta saatiin varmistus että varaosapaketti on lähtenyt perjantaina kohti Moskovaa.

Klo 16.00 - 17219 km - Lähestytään Samaraa, joten karttasivun kääntö ja työntämään läpi kaupungin. Miliisejä näkyny tänään ihmeen paljon. Eivät kuitenkaan ole pysäytelleet. Tai ehkä yksi yritys taisi "epähuomiossa" jäädä huomaamatta... ;-) Samaran läpi tullessa taivas repesi oikein kunnolla, vettä tuli saavista kaataen.

Klo 18.15 - 17350 km - Tankilla, onneksi sade loppui ja kamat rupee kuivumaan.

Klo 19.15 - 17406 km - Löydetty majoitus, oikea "Nallekarhun pesä"... oli mosaiikista tehty nallenkuva ulkoseinässä, tosin siihen paikan viihtyvyys sitten loppuikin... Huh, menis talo varmaan purkuun tai ainakin asumiskieltoon meilläpäin... :-) Mutta eipä ollut kalliskaa, 380 rbl yhteensä pyörien kera. Paikassa oli peräti yhteinen porsliini, tosin sinne piti kantaa vesi ämpärillä... ja huoneet vasta olikin kosteet...

Haa, ollaan syöty kanakeittoo jo tovi ja kello vasta 19.30... eli taas on näköjään kadonnut tunti. Jälkkäriksi paikallinen kossupatteri, eli vodka burn... ja sitten unta kuulaan, ei tarvinnut edes paljon yrittää... Krooh...

Viesti Jarilta:

Uralilla neidot huokaa ja pihlaja taipuu illan tuulessa kun urheat matkamiehemme aamun koitteessa suuntaavat kohti aron uusia yllätyksi ;-)