Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

SMS viestejä matkalta

10. 7. 2007 Viesti Härskiltä:

Klo 8.00 - Hiljalleen ylös ja valmistautuminen aamutoimiin.

Klo 9.00 - Pyörät pakattu ja viime hetkellä päätettiin kokeilla onneamme paikan aamiaisen kanssa... ja oli todella positiivinen ylläty verrattuna paikan muuhun tasoon... tilattiin vielä toiset että jaksaa ajaa.

Klo 10.50 - 17 475 km - Ivan vetänyt ilmeisesti rekkansa lepikkoon ja homma seisoo, kuten paikalla olevat miliisit! Ohjaisivat edes liikennettä paikan ohi, tms... Mutta ei! Suhattiin jonon lärkeen... Siellä oli selvästi onnettomuuspaikan tutkinta käynnissä, kun kovasti mittailivat. Noin 30 min kuluttua jo lähti vihdoin liikkeelle ja huomattiin ojassa parit erittäin hyvin rutatut henkilöautot... Joku oli ilmeisesti ruvennut lipasille rekan kanssa, huonolla menestyksellä.

Klo 13.05 - 17 598 km, Vaihdettu akkuja radioihin ja samalla huollettu miehiä. Hiukan myöhemmin tollo Lada-kuski pöllähti Jarin eteen sivutieltä. Sai kuulla kunniansa käsimerkkien ja nyrkinheilutuksen kera...

STT:n uutiset ja sää: Noin klo 16.22 paikallista aikaa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa menehtyi yksi Länsi-Uralin Tirriäinen (lat. Uralius Mini Bördimus) saamiinsa vammoihin törmättyään moottoripyörällä liikkuneeseen turistiin. Muilta henkilövahingoilta vältyttiin. Ja sitten sää: Pilvistä sekä ajoittaista pisutusta...

Klo 17.00 -17 825 km - Tien poskessa näyttävän näköinen motelli. Liinat tiskiin ja kyselemään, kun tämä sateessa ajelukaan ei oikein nappaa... ja eihän tässä mihinkään kiire ole. Jeps, saatiin oikein kattohuoneisto. On oma suihku lämpimällä vedellä sekä porsliini... ja sokerina pohjalla... Topfieldin digiboxi?!? Nyt kelpaa motoristin olla... :-)

Klo 18.00 - Menty alakerran kuppilaan... Alkupaloiksi lonkerosalaattia, sitten muusilla pihvi joka osoittautui lähinnä kengänpohjaa muistuttavaksi... jälkkärinä teetä.

Klo 20.00 - Palattu takaisin kämpille ja käyty Topfieldin kimppuun... ei kuvaa... :-( Hmm, asennusjuomaa kehiin... Köyhänmiehen Campari tuoremehulla, eli vodkaa verigreippimehulla... Haa, paikallinen rane oli kytkenyt audio-/videopiuhat ristiin... Nyt näkyy Jukujuku Norrista pätkimässä pahiksia. Palataan astialle huomenna, toivottavasti Moskovasta.