Behind The Sputnik
topbar
leftreissutmiehetpyoratkuvatblog

Valmistautuminen jatkuu

14.4
Harjoittelut jatkuu, käytiin ulkoiluttamassa itseämme ja pyöriämme hiekkakuopalla Porvoon takana. Kiipeää se isokin pyörä rinnettä, vaikka aina ei tiennyt kumpi vie ;-) Härski testasi pyörän kaatamista ja hankki katu-uskottavuutta lisäävät raidat tankkiin. Loistava paikka, löytyy kaikkea pehmeästä upottavasta hiekasta sorarinteisiin ja uraisiin teihin.
Kyllä siinä hiki irtoo kun pistää pyörän liikkeelle.

17.4
Käytiin kertsillä Tapanilassa ja saatiin vinkkejä uusiin harjoittelureitteihin Ozzyltä, kiitokset vaan. Reitti oli hyvä ja varsinkin kun huomattiin kaasuputkilinja maastossa ja eiku sinne. Paluumatkalla sitten Varaderon eturengas uppos hieman ja pyörä meinasi kaatua...Use The Forse eli Keese Kraft Luke, toimi jälleen... ainoa vaan, että tällä kertaa takarengas päätti tulla eturenkaan vierelle reittiä katsomaan... No tästähän seurasi tietenkin upea kaato vaudissa suoraan sivulle ja kuskin ilmalento 2 volttia kerien maahan, matkalla rintakehä osui stongaan ja aiheutti kierteisen alastulon (tässä vaiheessa vielä nauratti) eiku pyörä ylös ja menoksi.

21.4
Auts, ei saa naurattaa eikä yskityttää eikä nostaa eikä... kylkeen pistää ja... Tulee vanhalla vähän viiveellä toi kipu.. liekö hermoradat ruosteessa? No oppirahat on maksettava. Tuli mieleen että se panssari onkin vielä hankkimati.

23.4
Aamulla aivastin ja älähdin, sattu rintaan niin p...sti. Perhe passitttti lääkäriin. Nooh palveleva arvauskeskus arpoi ajan parin tunnin päähän ja sitten tohtorisetä passitti röngteniin kuvailemaan murtumia. Ei löytynyt muuta kun röngtenneitosen sytämmestä kun huomasi perheelliseksi... ;-) Eli eikun lepoa vaan viikoksi ja buranaa sisäisesti liimattuna laastarilla mahahaavaan.

24.4
Suuniteltiin Härskin kanssa reissulogoa ja matkan varrelle lahjoja isännille. Logo julkaistaan heti kun Wallinin paja on toteuttanut hengentuotoksemme. Tasan kuukausi lähtöön!

25.4
Bike World palveli taas ja hetken päästä jumalaisen v-vartalon verhosi He-man tyyppinen ultramoderni hyperkuiduista valmistettu ylävartalon panssari, kätevästi paitaan kiinnitettynä. Erityistä kiitosta sai myös joustava vyötärökiinnitys joka samalla tuunasi vyötärön poikamaisen hoikaksi. Samalla tuli hankittua hyvin hengittävä crossipaita. Kyllä nyt kelpaa helteellä ajella.

26.4
Relaxantit ja särkylääke on ”pienen crossikuskin” parhaita ystäviä. ;-) No sivujen päivitys ja laskujen maksu onnistuu.